Institutul Autism Voice

Ne propunem să nu lăsăm pe nimeni în urmă! Credem în recuperarea copiilor cu autism 100%, însă știm că o parte din abilitățile importante pentru a trăi o viață complet independentă nu pot fi dezvoltate întotdeauna. Iar copiii noștri, înscriși astăzi în numeroase programe de terapie sau educaționale, vor deveni adolescenți, apoi adulți.

Pentru ei nu există programe specializate, mulți stau acasă lângă părintele care le oferă îngrijire zilnică, fiind uitați de sistemul terapeutic și social. Abia îi vedem pe stradă, la un restaurant, sau făcând lucrurile simple care se cuvin oricărui adolescent sau adult, care aduc normalitate și bucurie în viață.

Am creat pentru ei programe specializate de terapie, astfel încât să fim împreună și să-i ajutăm să învețe tot ceea ce pot, să aibă timp petrecut alături de alți oameni, să aibă un spațiu specializat, care prețuiește starea lor de bine și fericirea zilnică.

Vrem ca părinții lor să poată avea un timp de respiro și încrederea că vom încerca să construim în România îngrijirea de care are nevoie o persoană cu autism, la standarde excelente.

adolescent1
adolescent2
adolescent3